Cosul dvs. este gol

www.kristale.ro * Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale.
www.kadoris.ro * Magazin de cadouri si decoratiuni din lemn

 Comenzi la telefon:

Orange: 0749-868207 | Telekom: 0233-274424 | Vodafone: 0722-573455 
Livrare in Romania prin Posta  si curier


IMPORTANT: 
Intre 18-24 martie
MAGAZINUL NOSTRU A FOST INCHIS.
Comenzile sosite vor intra in procesare incepand cu 25 martie. Multumim pentru intelegere.


RECOMANDARE: Un cristal are capacitatea de a înmagazina în el energii bune, dar şi mai putin bune, de aceea, înainte de a fi folosit (ca obiect de podoabă, ca obiect de decor sau ca talisman) este recomandabil SĂ ÎL PURIFICATI. 

1. PURIFICAREA CU SARE. Una din variantele de purificare accesibile este acoperirea cristalului cu SARE pură sau în solutie salină. SAREA DE HIMALAYA este extrasă din Pakistan şi este considerată cea mai curată sare de pe pamânt, de aceea v-o recomandăm, pentru procedura de purificare a cristalelor dumneavoastră! Găsţi în această secţiune câteva variante de sare, diverse gramaje şi diverse granulaţii.
2. PURIFICAREA CU FUMIGATII. Altă variantă la îndemână este trecerea cristalelor prin fumul beţişoarelor pentru fumigaţii. Găsiţi în această secţiune mai multe variante de beţişoare parfumate.

NU UITATI: la orice comandă din magazinul nostru primiţi atât pliante cu informaţii despre cristalele cumpărate, cât şi un pliant cu detalii despre etapele de purificare a cristalelor.

» ACCESORII » Pentru purificare

spacer
Ce ai in cos:

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

INFO
 
//

Website detinut de Acvaria Prod S.R.L., CIF: RO9503880, Reg.Com: J27/299/1997