Cosul dvs. este gol

Alege produs
Contul meu

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Ce ai in cos:

Cosul de cumparaturi nu contine produse.


www.kristale.ro * Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale.
Comenzi la telefon:
0756-837.803 | 0749-868.207


 RECOMANDARE: Un cristal are capacitatea de a înmagazina în el energii bune, dar şi mai putin bune, de aceea, înainte de a fi folosit (ca obiect de podoabă, ca obiect de decor sau ca talisman) este recomandabil SĂ ÎL PURIFICATI. 

1. PURIFICAREA CU SARE. Una din variantele de purificare accesibile este acoperirea cristalului cu SARE pură sau în solutie salină. SAREA DE HIMALAYA este extrasă din Pakistan şi este considerată cea mai curată sare de pe pamânt, de aceea v-o recomandăm, pentru procedura de purificare a cristalelor dumneavoastră! Găsţi în această secţiune câteva variante de sare, diverse gramaje şi diverse granulaţii.
2. PURIFICAREA CU FUMIGATII. Altă variantă la îndemână este trecerea cristalelor prin fumul beţişoarelor pentru fumigaţii. Găsiţi în această secţiune mai multe variante de beţişoare parfumate.

NU UITATI: la orice comandă din magazinul nostru primiţi atât pliante cu informaţii despre cristalele cumpărate, cât şi un pliant cu detalii despre etapele de purificare a cristalelor.

» ACCESORII » Pentru purificare

spacer
IMPORTANT
Servicii astrologice ACVARIA
www.acvaria.eu
 

Cutii din lemn superb gravate

 
 

888

Noua forma a siteului a aparut pe 1 iulie 2016


Din familia noastra web va recomandam si:
SERVICII ACVARIA

www.kadoris.rowww.acvaria.com | www.acvaria.eu | www.kristale.ro | www.danamindru.ro | www.laser-all.acvaria.com | www.kitzibu.acvaria.com 

Website detinut de Acvaria Prod S.R.L., CIF: RO9503880, Reg.Com: J27/299/1997