Cosul dvs. este gol

Alege produs
INFOContul meu

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Ce ai in cos:

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Cauti ceva?

www.kristale.ro * Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale.

www.kadoris.ro * Magazin de cadouri si decoratiuni din lemn


VEZI OFERTA SEZONULUI!


Comenzi la telefon:

Orange: 0749-868207 | Telekom:0233-274424 | Vodafone: 0722-573455

Livrare in Romania prin Posta si curier


 

RECOMANDARE: Un cristal are capacitatea de a înmagazina în el energii bune, dar şi mai putin bune, de aceea, înainte de a fi folosit (ca obiect de podoabă, ca obiect de decor sau ca talisman) este recomandabil SĂ ÎL PURIFICATI. 

1. PURIFICAREA CU SARE. Una din variantele de purificare accesibile este acoperirea cristalului cu SARE pură sau în solutie salină. SAREA DE HIMALAYA este extrasă din Pakistan şi este considerată cea mai curată sare de pe pamânt, de aceea v-o recomandăm, pentru procedura de purificare a cristalelor dumneavoastră! Găsţi în această secţiune câteva variante de sare, diverse gramaje şi diverse granulaţii.
2. PURIFICAREA CU FUMIGATII. Altă variantă la îndemână este trecerea cristalelor prin fumul beţişoarelor pentru fumigaţii. Găsiţi în această secţiune mai multe variante de beţişoare parfumate.

NU UITATI: la orice comandă din magazinul nostru primiţi atât pliante cu informaţii despre cristalele cumpărate, cât şi un pliant cu detalii despre etapele de purificare a cristalelor.

» ACCESORII » Pentru purificare

spacer

VREI 
-20%
mai ieftin?
Afla cum!


CANAL YOUTUBE


 
Website detinut de Acvaria Prod S.R.L., CIF: RO9503880, Reg.Com: J27/299/1997