Cosul dvs. este gol

 www.kristale.ro * Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale.
www.kadoris.ro * Magazin de cadouri si decoratiuni din lemn
Comenzi la telefon:
0756-837.803 | 0749-868.207

 

Virtutile vindecatoare si protectoare ale cristalelor sunt bine cunoscute. Cristaloterapia a devenit, alaturi de alte metode alternative de mentinere a sanatatii, o practica destul de raspandita in adeptii altor metode de vindecare. Cristaloterapia nu este neapatat o practica sofisticata, ci va puteti bucura de efectele binefacatoare ale cristalelor asupra organismului dv. din exterior in interior chiar si prin metode mult mai accesibile. 

1. MASAJ, REFLEXOTERAPIE, PRESOPUNCTURA 
  • masaj in zonele dureroase (ceafa, frunte, genunchi, spate etc). Pentru aceasta nu e nevoie de pregatire de specialitate, ci doar de o cunoastere a propriului organism, ca sa actionati prin masaj local ori de cate ori simtiti nevoia. 
  • reflexoterapie si presopunctura in punctele specifice acestor doua terapii. Aveti nevoie de o minima initiere in aceste domenii, pentru a cunoaste zonele reflexogene din corp, pentru a actiona asupra punctelor care corepund anumitor afectiuni. Exista zeci de carti despre aceste domenii, pentru a aplica terapiile la domiciliu. 
2. RELAXARE CU CRISTALE 
Nu trebuie sa fiti un expert in folosirea cristalelor pentru a beneficia de efectele cristalelor prin simpla lor asezare in diverse locuri pe corpul dv. Oricand va permiteti o clipa de ragaz - inainte de a adormi, cand va uitati la televizor, intins in pat, cand faceti un tratament cosmetic, cand cititi - amintiti-va de cristalele dv. Senzatia de revigorare si relaxare se va instala imediat, noptile vor fi calme, somnul linistit, cu vise, si, in timp, starea de sanatate va cunoaste ameliorari simtitoare. 

3. CRISTALOTERAPIA DE CONTACT 
Este o forma de terapie ce se bazeaza pe pastrarea unuia sau mai multor cristale asupra dv. permanent, sub forma de bijuterie sau talisman. In timp, energia cristalului va face corp comun cu dv. si va va ameliora starea generala pe toate planurile. Fiecare cristale detine o serie de efecte tamaduitoare asupra corpului fizic. Prin cristaloterapie aplicata permanent sau ocazional transmiteti organelor bolnave un plus de energie care in timp va echilibra functionarea acestora. Cititi informatii despre cristale pentru a alege pietrele cu efecte asupra anumitor boli, zone, organe, afectiuni, dezechilibre fizice sau psihice. 

4. CRISTALOTERAPIA PE CHAKRE 
Chakrele sunt centre principale de energie asezate pe corp, din crestet pana la baza coloanei vertebrale. Reprezentarea lor e cea a unor bulgari masivi de energie asezati in aceste 7 puncte cheie (exista si chakre secundare, totusi), care interactioneaza cu corpul fizic. Chakrele sunt punctele de legatura ale aurei cu corpul. Chakra, in sanscrita, inseamna roata. Fiecare chatra este legata de un canal de energie si formeaza o retea, un sistem unitar care controleaza starile organismului uman. De buna functionare a tuturor chakrelor (echilibrare, aliniere) sau de dezechibrul unora dintre ele (functionarea deficitara, functionarea in exces sau funtionarea defectuoasa) depind, in ansamblu, starea noastra psihica, fizica, mentala. Prin cristaloterapie se poate actiona asupra chakrelor pentru a le echilibra functionarea, si odata cu reglarea activitatii chakrelor, se va regla si activitatea organelor noastre interne. 

 

» Dupa tip de produs » PIETRE SI ROCI NATUR » CRISTALOTERAPIE

spacer
IMPORTANT

 
Website detinut de Acvaria Prod S.R.L., CIF: RO9503880, Reg.Com: J27/299/1997