Cosul dvs. este gol

www.kristale.ro * Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale.

www.kadoris.ro * Magazin de cadouri si decoratiuni din lemn


 Comenzi la telefon:

Orange: 0749-868207 | Telekom: 0233-274424 | Vodafone: 0722-573455 

Livrare in Romania prin Posta  si curier


 
 

Comanda instant

PUTETI TRIMITE COMANDA INSTANT

In aceasta varianta, NU este necesar sa va deschideti cont.


Daca nu doriti sa va deschideti cont la noi (desi ar fi util si mai comod) sau daca nu doriti sa ne dati telefon (in caz ca ar fi in afara orelor de lucru), aveti la dispozitie si varianta COMANDA INSTANT.

Intrati in paginile dedicate produselor dorite. ATENTIE: in pagina alocata fiecarui produs, nu pe pagina in care sunt afisate toate produsele dintr-o subcategorie. Acolo nu apare comanda instant.

Imediat sub fotografii exista doua campuri intitulate COMANDA INSTANT in care vi se cer doar doua informatii: adresa de EMAIL si numarul dv. de TELEFON. Daca va interseaza produsul in pagina caruia va aflati, trimiteti comanda INSTANT din pagina respectiva iar noi vom fi instiintati cu privire la intentia dv de a cumpara acel produs. In maxim 24 de ore va vom contacta prin email (deci verificati inbox-ul) sau telefon (deci raspundeti la numerele necunoscute) pentru ca va vom solicita datele necesare pentru livrarea comenzii. Va rugam sa mentionati CORECT adresa de email si numarul de telefon la care doriti sa fiti contactat.

 

Va multumim pentru interesul aratat produselor noastre!

www.kristale.ro

 


 

spacer
 
//

Website detinut de Acvaria Prod S.R.L., CIF: RO9503880, Reg.Com: J27/299/1997