Cosul dvs. este gol

www.kristale.ro * Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale.


Comanda instant

PUTETI TRIMITE COMANDA INSTANT

In aceasta varianta, NU este necesar sa va deschideti cont.


Daca nu doriti sa va deschideti cont la noi (desi ar fi util si mai comod) sau daca nu doriti sa ne dati telefon (in caz ca ar fi in afara orelor de lucru), aveti la dispozitie si varianta COMANDA INSTANT.

Intrati in paginile dedicate produselor dorite. ATENTIE: in pagina alocata fiecarui produs, nu pe pagina in care sunt afisate toate produsele dintr-o subcategorie. Acolo nu apare comanda instant.

Imediat sub fotiografii exista doua campuri intitulate COMANDA INSTANT in care vi se cer doar doua informatii: adresa de EMAIL si numarul dv. de TELEFON. Daca va interseaza produsul in pagina caruia va aflati, trimiteti comanda INSTANT din pagina respectiva iar noi vom fi instiintati cu privire la intentia dv de a cumpara acel produs. In mazim 24 de ore va vom contacta prin email (deci verificati inbox-ul) sau telefon (deci arspudneti la numerele necunoscute) pentru ca va vom solicita datele necesare pentru livrarea comenzii. Va rugam sa mentionati CORECT adresa de email si numarul de telefon la care doritis a fiti contactat.

 

Va multumim pentru interesul aratat produselor noastre!

www.kristale.ro

 


 

spacer
IMPORTANT
Alege cristal

 


  


Noua forma a siteului a aparut pe 1 iulie 2016


Din familia noastra web va recomandam si:
SERVICII ACVARIA    www.acvaria.com | www.acvaria.eu www.kristale.ro | www.danamindru.ro

Website detinut de Acvaria Prod S.R.L., CIF: RO9503880, Reg.Com: J27/299/1997