Cosul dvs. este gol


www.kristale.ro * Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale.
Comenzi la telefon:
0756-837.803 | 0749-868.207


 Comanda instant

PUTETI TRIMITE COMANDA INSTANT

In aceasta varianta, NU este necesar sa va deschideti cont.


Daca nu doriti sa va deschideti cont la noi (desi ar fi util si mai comod) sau daca nu doriti sa ne dati telefon (in caz ca ar fi in afara orelor de lucru), aveti la dispozitie si varianta COMANDA INSTANT.

Intrati in paginile dedicate produselor dorite. ATENTIE: in pagina alocata fiecarui produs, nu pe pagina in care sunt afisate toate produsele dintr-o subcategorie. Acolo nu apare comanda instant.

Imediat sub fotografii exista doua campuri intitulate COMANDA INSTANT in care vi se cer doar doua informatii: adresa de EMAIL si numarul dv. de TELEFON. Daca va interseaza produsul in pagina caruia va aflati, trimiteti comanda INSTANT din pagina respectiva iar noi vom fi instiintati cu privire la intentia dv de a cumpara acel produs. In maxim 24 de ore va vom contacta prin email (deci verificati inbox-ul) sau telefon (deci raspundeti la numerele necunoscute) pentru ca va vom solicita datele necesare pentru livrarea comenzii. Va rugam sa mentionati CORECT adresa de email si numarul de telefon la care doriti sa fiti contactat.

 

Va multumim pentru interesul aratat produselor noastre!

www.kristale.ro

 


 

spacer
Intre 29.09-1.10 vom fi la Bucuresti, la acest eveniment. Puteti comanda aici iar noi va vom livra comanda  la standul ACVARIA de la Sala Palatului. Cititi mai jos detalii despre unde ne gasiti.

IMPORTANT

Intra in NOUL magazin marca Acvaria

Servicii astrologice ACVARIA
www.acvaria.eu
 

Cutii din lemn superb gravate

 
 

888

Noua forma a siteului a aparut pe 1 iulie 2016


Din familia noastra web va recomandam si:
SERVICII ACVARIA

www.kadoris.rowww.acvaria.com | www.acvaria.eu | www.kristale.ro | www.danamindru.ro | www.laser-all.acvaria.com | www.kitzibu.acvaria.com 

Website detinut de Acvaria Prod S.R.L., CIF: RO9503880, Reg.Com: J27/299/1997