Cosul dvs. este gol

www.kristale.ro * Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale.
www.kadoris.ro * Magazin de cadouri si decoratiuni din lemn
Comenzi la telefon: 0749-868.207

Mai multe detalii despre oferta verii
OFERTA VERII
Intra in categorii sa vezi cadourile asociate.


Cum primiti produsele? Cum expediem comanda?

VARIANTE DE EXPEDIERE

Coletul poate fi expediat prin urmatoarele variante, la alegerea dv. 


 1. PRIN POSTA ROMANA PE INTREG TERITORIUL ROMANIEI. #CAT COSTA TRANSPORTUL?

In acest caz, coletul NU soseste direct la domiciliu, ci trebuie sa mergeti personal la oficiul postal la care sunteti arondat pentru a ridica pachetul sosit pe numele dv

Coletul ajunge la destinatie in 2-3 zile lucratoare de la confirmarea expedierii

In perioadele incarcate - sarbatori de ex - e posibil ca perioada de livrare sa fie mai mare!

Pentru a ridica pachetul, trebuie sa va prezentati la oficiul postal - serviciul coletarie - cu buletinul de identitate si contravaloarea totala a coletului pentru a achita RAMBURS.

De regula, primiti de la posta un aviz in care sunteti anuntati ca ati primit un colet pe numele dv. In acest moment va puteti duce sa ridicati coletul. Daca avizul nu ajunge in 2-3 zile dupa ce ati primit confirmarea noastra prin email sau SMS, treceti personal pe la oficiul postal sa intrebati daca a sosit coletul pe numele dv. sau luati legatura telefonic cu noi pentru a lamuri situatia.


2.1. PRIN URGENT CURIER - IN LOCALITATI AFLATE IN RETEAUA URGENT CURIER. #CAT COSTA TRANSPORTUL?

Daca localitatea dv se afla in reteaua Urgent Curier, coletul ajunge in 1-2 zile de la confirmarea expedierii la adresa pe care ati mentionat-o in comanda: la domiciliul personal, la adresa unde locuiti temporar sau la serviciu.

 

In perioadele incarcate - sarbatori de ex - e posibil ca perioada de livrare sa fie mai mare!

 

De regula, sunteti contactat telefonic de curier pentru a va pune de acord cu privire la ora si locul livrarii. In ziua cand vi se va livra coletul, curierul poate sa va trimita un SMS de atentionare.

IMPORTANT: Va rugam sa ridicati coletul la prima incercare de livrare din partea curierului, altfel vor exista costuri suplimentare la noile incercari de livrare.


2.2. PRIN URGENT CURIER - IN LOCALITATI AFLATE IN AFARA REETELEI URGENT CURIER

In cazul localitatilor din afara retelei Urgent Curier, se adauga taxe pentru kilometri suplimentari, sume ce pot varia intra 40-80 lei.

In acest caz va recomandam livrare prin Posta Romana.


3. PRIN ALT SERVICIU DE CURIERAT LA ALEGEREA DV.

Pachetul ajunge in 2-3 zile de la confirmarea expedierii direct la adresa pe care ati mentionat-o in comanda: la domiciliul personal, la adresa unde locuiti temporar sau la serviciu

De regula, sunteti contactat telefonic de curier pentru a va pune de acord cu privire la ora si locul livrarii.


5. RIDICARE DE LA SEDIUL NOSTRU DIN PIATRA NEAMT

Firma noastra isi desfasoara activitatea in Piatra Neamt. Daca locuiti aici sau aveti drum prin Piatra Neamt, puteti ridica produsele de la sediul nostru. Va asteptam in micul nostru show-room din Piatra Neamt, unde puteti vedea si alege produsele aflate in stoc sau puteti ridica produsele comandate in prealabil. 

Daca doriti sa ne faceti o vizita, sunati-ne la 0749-868.207

ATENTIE! Nu avem toate produsele pe stoc, unele din ele trebuie realizate la cerere, deci, daca doriti sa le ridicati de la sediu, va recomandam sa faceti comanda cu 1-2 zile inainte de a trece pe la noi!
Va multumim!

 


 

spacer
IMPORTANT
 
Website detinut de Acvaria Prod S.R.L., CIF: RO9503880, Reg.Com: J27/299/1997