Cosul dvs. este gol


www.kristale.ro * Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale.
Comenzi la telefon:
0756-837.803 | 0749-868.207


 »  Toate

ONIX VERDE - Piramida medie (7,5 cm)

ONIX VERDE - Piramida medie (7,5 cm)

Cod: PIR7-OXV

Cristale: Onix verde

 

 

Pret: 70.00 Lei

Comanda acest produs

ONIX VERDE - Piramida medie (7,5 cm)
ONIX VERDE - Piramida medie (7,5 cm)
ONIX VERDE - Piramida medie (7,5 cm)
Comanda instant - ONIX VERDE - Piramida medie (7,5 cm)

Email Telefon

ONIX VERDE - Piramida medie (7,5 cm)

DESCRIERE PRODUS: Piramida cu muchii perfect drepte, cu varf ascutit.

DIMENSIUNE: latura de la baza are 7,8 cm

RECOMANDAT PENTRU: concentrare, energie, ambitie, vointa, ascensiune, succes, urcus, progres, crestere, scop atins, evolutie, promovare. 
SIMBOLISTICA: PIRAMIDA este simbolul FOCULUI in feng-shui, care activeaza: faima, celebritatea, recunoasterea, succesul, cresterea, ascensiunea, evolutia, progresul, publicitatea, extinderea.
ROL: pentru ca simbolizeaza cresterea si urcusul spre scopurile noastre cele mai inalte, poate fi folosit ca remediu simbolic in orice activitate care are nevoie de crestere, de progres, de evolutie rapida: promovare in cariera, vise implintie pe orice plan, crestere financiara, recunoastere, faima, succes, inaintare, urcus, reusita, victorie in fata rivalilor etc. 

AMPLASARE: Poate fi asezata la intrarea in firma, la intrarea in casa, in cel mai inalt loc al incaperii, pe birou, pe masa de lucru, in fata locului in care lucrati. Pentru ca este un obiect triunghiular, PIRAMIDA reprezinta/inlocuieste elementul FOC in Feng-Shui, deci trebuie asezat in zonele unde elementul FOC este necesar/permis: sud, sud-vest, nord-vest, vest, nord-est, dar NU si in zonele in care elementul FOC trebuie evitat: sud-est, est.

SFAT DE LA ACVARIA®: Cand plasati obiectul undeva in incapere, e bine sa il programati mental cu un scop bine conturat. Ori de cate ori veti privi acest obiect, practic va reinnoiti telul, ceva renaste de fiecare data in interiorul dv. pentru a va urma calea spre ce v-ati propus. Obiectul simbolic este materializarea scopului dv. Nu el, singur, face minuni, ci dv., pentru ca, privindu-l, va amintiti mereu ce anume va doriti. Programarea mentala (initiala sau repetata din cand in cand asupra obiectului) este foarte importanta pentru ca scopul sa devina realitate cat mai curand!

LEGENDA FOTO. POSIBILE VARIATII.

Fotografiile expuse sunt orientative.În fotografii sunt exemplificate una sau mai multe variante ale acestui produs.

Culorile, aspectulforma, dimensiunea pot diferi uşor faţă de fotografie.

Veţi primi un produs ASEMĂNĂTOR celui din foto.

[UE} Produs import Germania
spacer
Intre 29.09-1.10 vom fi la Bucuresti, la acest eveniment. Puteti comanda aici iar noi va vom livra comanda  la standul ACVARIA de la Sala Palatului. Cititi mai jos detalii despre unde ne gasiti.

IMPORTANT

Intra in NOUL magazin marca Acvaria

Servicii astrologice ACVARIA
www.acvaria.eu
 

Cutii din lemn superb gravate

 
 

888

Noua forma a siteului a aparut pe 1 iulie 2016


Din familia noastra web va recomandam si:
SERVICII ACVARIA

www.kadoris.rowww.acvaria.com | www.acvaria.eu | www.kristale.ro | www.danamindru.ro | www.laser-all.acvaria.com | www.kitzibu.acvaria.com 

Website detinut de Acvaria Prod S.R.L., CIF: RO9503880, Reg.Com: J27/299/1997