Cosul dvs. este gol

Alege produs
Contul meu

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Ce ai in cos:

Cosul de cumparaturi nu contine produse.


www.kristale.ro * Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale.
Comenzi la telefon:
0756-837.803 | 0749-868.207


 ORACOLUL CRISTALELOR - o recomandare gratuita

ORACOLUL CRISTALELOR - o recomandare gratuita

Cod: OF-ORA

 

 

Pret: 0.00 Lei

Comanda acest produs

ORACOLUL CRISTALELOR - o recomandare gratuita
ORACOLUL CRISTALELOR - o recomandare gratuita
ORACOLUL CRISTALELOR - o recomandare gratuita
ORACOLUL CRISTALELOR - o recomandare gratuita
Comanda instant - ORACOLUL CRISTALELOR - o recomandare gratuita

Email Telefon

ORACOLUL CRISTALELOR - o recomandare gratuita

Puteti alege cristalele dupa mai multe criterii: dupa zodie, dupa rol, dupa proprietatile sale metafizice, dupa culoare, dupa numerele sau planetele asociate, dar noi va recomandam cristalele care intra in rezonanta esoterica divina exact cu dv.
Asadar... nu stiti ce cristal sa purtati? Nu va puteti decide din sutele de cristale pe care le aveti la dispozitie? Sunt prea multe informatii legate de fiecare cristal si v-ati ratacit prin ele?
Consultantul nostru ACVARIA (astrolog la www.acvaria.com & www.acvaria.eu) va va recomanda cristalul cel mai bun folosindu-se de ORACOLUL CRISTALELOR, un set de carduri special dedicate frumoaselor cristale.

Prin acest serviciu, va oferim o recomandare GRATUITA cu ajutorul ORACOLULUI CRISTALELOR (intrebare si raspuns pe Facebook).
CUM?
1. INTRATI PE PAGINA NOASTRA DE FACEBOOK  apasand pe iconul Facebook (acel F pe fond albastru de pe laterala dreapta a oricarei pagini) sau de pe linkul de mai jos.
2. Dati-ne LIKE la pagina.
3. TRIMITETI MESAJ PRIVAT doar din pagina de Facebook, mentionand:
    • prenumele dv. - daca e altul decat cel indicat in profilul FB
    • data nasterii, pentru a ne referi direct la dv. (Nu uitati, noi consultam un oracol, deci e nevoie sa ne gandim la dv., cel care ne scrieti, si nu la altcineva.)
    • eventual, care e dorinta dv. cea mai mare din acest moment, astfel incat sa solicitam oracolului sa va recomande un cristalul potrivit exact pentru acea dorinta!
4. VA RASPUNDEM la mesaj in cel mai scurt timp, oferindu-va numele cristalului care va este recomandat. Nu tinem cont de zodie, ci doar de ceea ce ORACOLUL CRISTALELOR va recomanda in acel moment ca ar fi cristalul cel mai adecvat. 
5. Daca nu il aveti deja in colectie, CUMPARATI CRISTALUL din magazinul nostru, sub diverse forme, astfel incat sa purtati exact ce va este recomandat.

Acest serviciu este complet GRATUIT si NU este conditionat de cumpararea cristalelor din kristale.ro, dar daca va plac produsele din cristalul recomandat din magazinul nostru, va asteptam cu placere comanda.

VIZITATI PAGINA NOASTRA DE FACEBOOK AICI:


IMPORTANT: in cadrul acestui serviciu Acvaria nu raspunde la intrebari personale legate de viitor, destin, probleme etc. Pentru acestea apelati la serviciile dedicate ASTRO-SMS (www.sms.acvaria.com)
spacer
IMPORTANT
Servicii astrologice ACVARIA
www.acvaria.eu
 

Cutii din lemn superb gravate

 
 

888

Noua forma a siteului a aparut pe 1 iulie 2016


Din familia noastra web va recomandam si:
SERVICII ACVARIA

www.kadoris.rowww.acvaria.com | www.acvaria.eu | www.kristale.ro | www.danamindru.ro | www.laser-all.acvaria.com | www.kitzibu.acvaria.com 

Website detinut de Acvaria Prod S.R.L., CIF: RO9503880, Reg.Com: J27/299/1997