Cosul dvs. este golAnunt important

Atelierul si magazinul Kristale.ro s-au inchis. 

LA REVEDERE si MULTUMIM 
ca ne-ati vizitat, ca ati fost alaturi de noi, ca ati cumparat de la noi

Pentru informatii interesante despre cristale va invitam in siteul-mama 
WWW.ACVARIA.COM
unde gasiti un capitol foarte amplu despre lumea fascinanta a cristalelor.
Bucurati-va de miracolul cristalelor!

Paginile asociate de INSTAGRAM si de FACEBOOK sunt disponibile pentru informatii si fotografii despre aceasta lume fascinanta a cristaleor. Va asteptam acolo sub numele @ador.cristalele #adorcristalele


 


SARE DE HIMALAYA - Pliculet

SARE DE HIMALAYA - Pliculet

Cod: HIM-MIC

Cristale: Sare de Himalaya

 

 

Pret: 3.00 Lei

Comanda acest produs

SARE DE HIMALAYA - Pliculet

Pliculet cu sare pura de Himalaya (cea mai pura sare de pe Pamant, cu adevarate calitati vindecatoare). 
Plicul contine aprox. 70 grame. Tara de provenienta: Pakistan

RECOMANDAT LA: purificarea cristalelor naturale cu sare sub forma solida (purificarea sub cristale de sare) sau ca solutie salina (purificarea in apa sarata)

PURIFICAREA CRISTALELOR CU SARE DE HIMALAYA

Pietrele semipretioase se pot purifica astfel:
1. IN SOLUTIE SALINA: Dizolvati o lingurita de sare intr-un pahar cu apa. Scufundati cristalele dv. naturale in aceasta solutie si lasati-le sa se purifice peste noapte. Dupa ce le scoateti, clatiti-le in apa curenta abundenta de la robinet, apoi lasati-le sa se usuce la soare cateva minute. 
2. IN CRISTALE DE SARE: acoperiti pietrele (spalate usor cu apa si sapun in prealabil) in sare si lasati-le cateva ore. Dupa ce le scoateti nu e nevoie sa le spalati, dar expuneti-le o ora in lumina soarelui. Nu refolositi sarea.

REMEDIU FENG-SHUI
Sarea are un puternic rol protector impotriva energiilor negative. Un mic bol cu sare - schimbata periodic - va absorbi energiile nocive din jurul dv. Asezati o farfurioara cu sare de Himalaya in dormitor, in baie, in camera copilului, in preajma unui bolnav etc, pentru a absorbi energiile negative din mediul inconjurator sau pur si simplu purtati un saculet cu sare permanent la dv. (in masina, in geanta etc). A se aseza si langa computer, tv, in mediile incarcate negativ. In perioadele de boala sau necazuri, nu uitati sa folositi acest remediu de disipare a energiilor negative. 
spacer


Website detinut de Acvaria Prod S.R.L., CIF: RO9503880, Reg.Com: J27/299/1997